Gratis deel 1 & 2 van de miniserie Ik ben anders. So what?

Wow wat tof dat jij ervoor kiest om stappen te zetten zodat jij je niet meer anders (wilt) voelen.

Ik hoor vaak van anderen, en ook ik herken het, dat aan anders een nare bijsmaak zit. Ik heb mij mijn hele leven al anders gevoeld. De ervaringen die ik erbij kreeg maakte dat dit gevoel alleen maar sterker werd. Uit ervaring in mijn topsportcarrière, mijn rol als bondscoach maar ook in mijn praktijk zie ik terug dat als je een beperking hebt (of dit nu fysiek is, angst om te falen of extreem perfectionistisch bent etc maakt niet uit) je je vaak anders voelt.

Ik heb ontdekt dat als jij je pijn en je wonden kunt helen en leert wie jij vanuit essentie bent dan ga je ervaren dat je dat je juist niet anders bent. Je bent gewoon een mens net als ieder ander. Wat je wel gaat ervaren is dat je uniek bent. Ieder mens is uniek; heeft zijn eigen karakter, zijn eigen lot en zijn eigen ervaringen.

Als jij jouw (on)bewuste pijn heelt dan doet jouw beperking er niet meer toe. Je gaat dan rust, zachtheid, ruimte en lichtheid ervaren waardoor jij regie hebt over jouw leven. Jij gaat dan leven vanuit essentie en vanuit jouw kracht.

Uniek mens, wat gun ik jou dat je anders zijn leert transformeren in authentiek, uniek zijn.

Vanuit deze visie heb ik voor jou deze miniserie geschreven.

Je hebt ervoor gekozen om deel 1 en deel 2 van de serie te lezen. Ik wens je veel plezier ermee!

Vandaag ontvang je deel 1 en morgen ontvang je deel 2.

Je ontvangt binnen nu en 15 minuten een bevestigingsmail. Indien je deze niet ontvangt, neem dan even contact op via info@ilsevandeburgwal-academy.com.

Liefs,

Ilse